29 Ekim 2016 Cumartesi

#izmirlikizdedigin buluşması :)

İnstagram hesabımı açalı 1 ay oldu. Diyeceksiniz ne ara katıldın böyle bir şeye :D İnstagram da gezerken görmüştüm böyle tanışmak için buluşma düzenlediklerini, ve dedim ki hemeeenn katılmalıyım :D  İlk önce whatsapp grubu açtık. Orda tanıştık, sohbet ettik yaşadıklarımızı yada öğrendiğimiz indirimleri paylaştık :D O kadar güzel bir grup ki tanıştığım için çok mutluyum. Kısa bir süre gruptan konuşuldu, birkaç sponsor bulundu :) Veee artık 15 Ekim'e hazırdık. O gün o kadar mutlu uyandım ki hemen hazırlandım ve canlarımın yanına gittim :) Cafe olarak Alsancak alins i seçmiştik. Çok güzel bir şekilde ağırladılar. Ve şimdi biraz fotoğraflardan göstermek istiyorum.

21 Ekim 2016 Cuma

MİNİ ALIŞVERİŞ :)


Bugün biraz kendime zaman ayırmak istedim. Tek başıma alışverişe çıktım. Çok sıkıldığım, bunaldığım zamanlarda böyle tek başıma alışverişe çıkıyorum yada sahile gidip biraz kafa dinliyorum. Arada siz de yapın ruhunuzu kendine getirin. :)

14 Ekim 2016 Cuma

UYGUN FİYATLI NEMLENDİRİCİLER ❤️

Uzun süredir yazı yazmadım. Bazı sebepler vardı. Bunlardan bazısı üniversiteye başlamam ve ikinci öğretim olmamdı. İlk hafta ders yoktu pek ama kitaplar söylendi, bir sürü işler vardı. Kulübüydü, toplantısıydı yok o ders seçimi falan derken yorgun bir iki hafta atlattım :) Anlayışınız için teşekkürler şimdiden :)

Bugün ki yazımda kullandığım uygun fiyatlı nemlendiricilerden sevdiğimden sevmediğime doğru bahsedeceğim.